Ota yhteyttä


Juri Laurila
Yhtiön toimitusjohtaja ja konseptin ideanikkari on toiminut pitkään erilaisissa yhteiskuntaa kehittävissä tahoissa aktiivisella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Hän vie rohkeasti kehitystyötä laaja-alaisesti kohti tulevaisuutta. Hänen tavoitteena on kehittää ihmisten elämänlaatua parantavia osa-alueita, jotta meillä kaikilla olisi parempi olla ja elää maailman parhaassa maassa.

Jurille luonto on tärkeä. Luonnosta löytyy rauhaa joskus hyvinkin hektiseen elämään ja sydämen syke laskee, jolloin koko keho voi paremmin. Metsät tarjoavat myös eettisesti puhtainta mahdollista lihaa, marjoja, sieniä ja muuta ravintoa hengen ravinnon lisäksi. Kasvavat metsät tuottavat kohisten uusiutuvia raaka-aineita sitoen samalla hiiltä ilmakehästä. Metsien kasvukyvyn varmistaminen onkin Jurin mielestä ainoa realistinen tapa torjua merkittävästi ilmaston lämpenemistä Suomessa päästöjen vähentämisen ohella.

Luonnon ohella yhteiskunnan kehittäminen on Jurille lähellä sydäntä. Teknologian kehittyminen muuttaa perinteisiä yhteiskuntamalleja ja tulojen jakautumista ihmisten välillä. Jurin haaveena on luoda ihmisille mahdollisuus parempaan huomiseen kehittämällä uutta yhteiskuntamallia, jossa naapurit tunnetaan, läheiset ihmiset ja yhteisö tunnetaan omaksi voimavaraksi ja elinvoimaisuus perustuu terveeseen tulojen ja menojen jakautumiseen.

”Onkiminen Lapin puhtaissa vesissä on parasta, mitä ihminen voi kokea!” – Juri Laurila

juri.laurila@arctic2020.fi
+358 40 514 5000