Sodankylän Älykylä

Sodankylän Älykylän kehittämisessä kunnanhallituksen päätösten venyminen aiheutti lähes vuoden kestäneen tauon. Olemme kuitenkin käyneet koko ajan neuvotteluita ja selvitystyötä kohteen edistämiseksi eri tahoilla. Sodankylään perustetaan paikallisin voimin toimiva yhdistys, joka edistää Sodankylän Älykylän perustamista. Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki henkilöt, jotka haluavat antaa oman panoksensa kunnan asukasmäärän, elinvoimaisuuden ja ostovoiman kehittämiseen.

Sodankylän Älykylä -yhdistyksen perustamiskokous järjestetään 12.1.2019 Sodankylän kunnantalolla valtuustosalissa. Perustamiskokousta edeltää yleisötilaisuus, jossa esitellään Älykylä™ -konsepti kiinnostuneille yksityiskohtaisemmin. Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja toiveita perustettavaa Älykylää koskien. Tilaisuutta voi seurata myös www.sodankyla.fi/valtuustosali osoitteessa.

Yhdistyksen jäsenet osallistuvat yhdistyksen toimintaan ja noudattavat perustamiskokouksessa vahvistettavia yhdistyksen sääntöjä. Perustamiskokous määrittelee jäsenmaksut jäsenille ja kannatusjäsenille. Olemme valmistelleet sääntöpohjan, joka viimeistellään perustamiskokouksessa. Tervetuloa mukaan tekemään Sodankylästä mallikunta, joka aktiivisesti tekee muutosta maaseudun hyväksi.