Sijoittajalle

ASV Arctic Smart Village Oy on nuori, hyvässä nosteessa oleva innovatiivinen Start-up yritys. Yrityksen kehittämä Älykylä™-konsepti vastaa asukaslähtöisesti elämisen erilaisiin tarpeisiin. Konsepti on kehitetty maaseudun elinvoimaisuuden parantamiseksi, ja se mahdollistaa ympäristöystävällisen, älykkään ja taloudellisesti elinvoimaisen asumisen. Nykyaikainen energiaomavarainen kylä houkuttelee asukkaikseen ihmisiä, jotka haluavat asua modernisti, resurssiviisaasti ja yhteisöllisesti.

Älykylä™ -konseptin suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi ASV Arctic Smart Village Oy:llä on tarve kasvattaa toimintaansa ripeästi. Kasvun rahoittamiseksi järjestetään joukkorahoituskierros, jolla tavoitellaan 550.000 euron käyttöpääomaa yritykselle. Varat käytetään kysyntään vastaamiseen, yrityksen toiminnan kasvattamiseen, sekä Älykylä.fi –portaalin kehittämiseen.

Yrityksen liiketulos perustamisvuonna 2017 oli tappiollinen, kuten usein yritysten alkuvaiheessa on. Liikevaihtoa ei ollut, kun toimitusjohtaja oli kehittämässä Sodankylän Älykylää kunnan palkkalistoilla. Vielä viime vuonna liikevaihto oli pientä johtuen tapahtuneista käänteistä. 2019 liikevaihto kasvaa jo tehtyjen sopimusten perusteella moninkertaiseksi ja uusia hankkeita on vireillä useita. Kasvunäkymät ovat erinomaiset.

Kaikille yritykseemme, maaseudun elinvoimaisuuteen ja puhtaampaan tulevaisuuteen sijoittaneille osakkeiden merkitsijöille lähetämme kiitoksena diplomin, sekä ASV Arctic Smart Village Oy:n t-paidan. Mikäli merkitset enemmän osakkeita, saat myös lappilaisia luonnontuotteita suhteessa sijoitustesi määrään. Lue lisää osakeannin myyntiesitteestä.

Sijoita Älykylään TÄSTÄ!