Sijoittajalle

ÄLYKYLÄ – ELINVOIMAISTA ASUMISTA MAALLA

Arctic Smart Village Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka visio on tehdä maaseudusta elinvoimainen ja houkutteleva asuinpaikka. Vahvan arvolatauksen omaava yritys toimii yhteiskunnallisena yrityksenä, joka pyrkii tekemään muutoksen, jota on vuosikymmenet tavoiteltu. Älykylä® on Arctic Smart Villagen moderni, yhteisöllinen ja kustannustehokas asumiskonsepti. Perustettavien asuinalueiden asukashankintaa varten kehitetään Älykylä.fi -palvelualustaa, jolla hallinnoidaan perustamisen vaiheita. Älykylä.fi julkaistaan kesäkuussa 2019.

Älykylä® -konsepti on herättänyt laajaa kiinnostusta niin Suomessa kuin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassakin. Perusajatuksena on tuoda päätöksenteko lähelle asukkaita ja valjastaa markkinatalous palvelemaan asukkaita. Globaalit ilmiöt ja megatrendit tekevät itsenäisesti toimivista yhteisöistä entistä houkuttelevampia. Ilmastonmuutos ajaa meitä tekemään asumisesta hiilineutraalia, joka on yksi Älykylä® -konseptin tavoitteista.

Ensimmäiset älykyläprojektit ovat käynnissä Sodankylässä ja Utajärvellä.
Lisätietoa

MIKSI SIJOITTAA ASV Arctic Smart Village Oy:hyn?

Arctic Smart Village Oy:n kasvunäkymät ovat lupaavat: Älykylä® -konsepti kiinnostaa ja herättää huomiota. Se on maailmalla muita Smart Village -hankkeita vähintään kaksi askelta edellä kokonaisvaltaisuudellaan. Yrityksen kasvupotentiaali on huima. Älykylä.fi julkaisun jälkeen yritys voi suunnata enemmän resursseja myyntiin ja markkinointiin. Tavoitteena on, että 2030 mennessä olisi kymmeniä Älykyliä perustettuna.

Sijoittajana tulet osaomistajaksi innovatiiviseen yhtiöön, joka muuttaa yhteiskuntaamme ja asumista kestävämmäksi. Sijoituksellasi mahdollistat muutoksen tekemisen. Jos haluat tehdä sijoituksen, voit ottaa yhteyttä toimitusjohtajaan.

Arctic Smart Village Oy:n Älykylä®-konsepti on erinomainen esimerkki yhteisön ja alueen elinvoimaisuuden parantamisesta energiaomavaraisuutta hyödyntämällä, alueen omilla resursseilla. Yhteisellä energiantuotannolla ja aluetason energiankäytön optimoinnilla voidaan saavuttaa merkittäviä taloudellisia säästöjä, jopa tuloja koko yhteisölle – sen sijaan että rahat lähetetään muualle ostamaan energiaa ulkopuolelta.

Pekka Peura, Levón-instituutin johtaja,
Vaasan yliopisto